PRILIKA NA CRESU

Najprestižniji svjetski hotel dolazi u Hrvatsku: “Konobarima nudimo plaću od 1500 eura, smještaj i hranu”

Sredinom lipnja ove godine, Hrvatska će ugostiti svoj prvi hotel iz uglednog brenda Autograph Collection, koji je dio poznatog hotelskog lanca Marriott International. Ovaj hotel, smješten na prekrasnom otoku Cresu, okružen impresivnim morskim i šumskim pejzažem, nosi pečat vrijednosti više od 15 milijuna eura, iza kojeg stoji tvrtka Valdarke d.o.o., pod vodstvom Nikole Avrama. Avram, s bogatim iskustvom od više od dvadeset godina u međunarodnom hotelijerstvu, predstavlja ključnu figuru u ovom projektu, podržan i kao osnivač regionalne tvrtke Alpha Hotel Management, licencirane od strane Marriott Internationala za razvoj brenda na jugoistoku Europe.

S obzirom na skoru inauguraciju ovog turističkog dragulja, hotel je objavio detalje i uvjete zapošljavanja, naglašavajući svoju želju za angažmanom domaćih radnika. “Ne možemo i ne želimo samo stati na brendu. To što smo veliki svjetski brend ne znači mnogo, ako njime ne upravljamo vrhunski. Upravo iz tog razloga nastojimo zaposliti što više domaćih radnika, unatoč trendovima u radnoj snazi u Hrvatskoj. Pružili smo respektabilne uvjete rada na svim pozicijama, sukladno ugledu ovog hotela – istaknuo je Avram.

Autograph Collection by Marriott Hotel na Cresu poziva sve zainteresirane da se prijave sa životopisom na [email protected], a trenutno je otvoreno 30 radnih pozicija. Predviđeni početak rada je početkom svibnja, dok je službeno otvorenje hotela najavljeno za sredinu lipnja ove godine. Za pozicije konobara, hotel će osigurati smještaj, hranu te plaću koja doseže do 1500 eura. Hotel će biti zatvoren samo tijekom siječnja i veljače, a budućim konobarima jamči se šest mjeseci rada s mogućnošću zaposlenja na neodređeno vrijeme.

POSLJEDNJE DODANO: