USKRŠNJE RADOSTI

Ovog vikenda u Splitu održavaju se uskršnje radionice za djecu i festival hodanja na Marjanu

Sutra, 23. ožujka 2024., Split će biti domaćin raznolikih događanja, pružajući prilike za zabavu i promicanje zdravlja kroz aktivnosti za djecu i odrasle.

U ZOO vrtu, od 10:00 do 14:00 sati, održat će se dječje radionice s temama ukrašavanja pisanica i izrade uskršnjih ukrasa. Ove kreativne radionice pružit će djeci priliku da se izraze i razviju svoju maštovitost dok stvaraju vlastite uskršnje ukrase. Uz to, bit će organizirane i dječje igre kako bi se osigurala cjelovita zabava za najmlađe posjetitelje.

U isto vrijeme, u Parku šume Marjan-Dječjem gradu, održat će se Drugi festival nordijskog hodanja i pješačenja. Ovaj festival ima za cilj promovirati važnost hodanja i pješačenja za zdravlje, potičući širu javnost na aktivni način života. Sudionici će imati priliku istražiti ljepotu prirode kroz nordijsko hodanje, što je izvrstan način za održavanje kondicije i poboljšanje zdravlja.

Ovi događaji pružaju sjajne prilike za djecu i odrasle da uživaju u zabavi, kreativnosti i aktivnom načinu života. Split će biti mjesto gdje se spajaju zabava i zdravlje ovog vikenda.

POSLJEDNJE DODANO: