POZIV IZ MARCE

Dinamo otvara novo poglavlje s Lukom Modrićem?

Dinamo je započeo ambicioznu kampanju kako bi privukao povratak Luke Modrića u klub, koristeći spektakularni oglas u poznatom španjolskom listu Marca. Oglas, potpisan od strane predsjednika Dinama Velimira Zajeca, pojavio se na visokim pozicijama, trećoj stranici madridskog izdanja i šestoj stranici nacionalnog izdanja. S obzirom na utjecaj Marce kao jednog od vodećih sportskih listova u svijetu, cijena ovog oglasa bila je značajna – ukupno 55.556 eura. Prema cjeniku oglašavanja Marce, zakup cijele desne stranice u madridskom izdanju košta 17.971 eura, dok je zakup stranice u nacionalnom izdanju vrijedan 37.595 eura, prenosi INDEX.HR.

Foto: FB

Ova akcija izazvala je značajnu pažnju u sportskoj javnosti, s Marcom koja se pohvalila na naslovnici svog portala, privlačeći pažnju čak i najpoznatijeg novinara specijaliziranog za transfere Fabrizija Romana. U članku o Modriću, Marca navodi kako je dobio unosne ponude iz Saudijske Arabije i Amerike, no odlučio je ostati u Realu. S obzirom na to da Modrićev ugovor s Realom istječe ovog ljeta, povratak u Dinamo donio bi mnoge prednosti, uključujući i veće šanse za sudjelovanje u reprezentaciji Hrvatske do Svjetskog prvenstva u Americi 2026. godine.

Kako se situacija bude razvijala, ostaje vidjeti hoće li se Modrić zaista vratiti u Dinamo. Jedno je sigurno – ova priča donosi mnogo uzbuđenja kako u nogometnom svijetu, tako i među navijačima Dinama i Modrića.

POSLJEDNJE DODANO: