GLAZBENI SPEKTAKL

Zorica Kondža gošća Rišpetu na velikom splitskom koncertu za Dan žena

Rišpet se sprema vratiti se na scenu velikim koncertnim spektaklom na splitskim Gripama 8. ožujka, nakon rasprodane Spaladium Arene, obećavajući nezaboravne trenutke svojim obožavateljima. Koncert će biti obogaćen omiljenim hitovima poput “Šta mi ljube oćeš kazat”, “Ja samo za te živim”, “Lipo mi je tu”, “Fališ mi” i mnogim drugima.

Svi detalji o koncertu predstavljeni su na današnjoj konferenciji za medije koju je vodila Edita Lučić Jelić. Pjevač Ivo Amulić izrazio je nadu da će publika izaći zadovoljna te da će koncert ostati dugo u njihovom sjećanju. Također je najavio posebnog gosta, Zoricu Kondžu, s kojom će izvesti zajednički duet.

Moja draga prijateljica i kuma Zorica Kondža bit će gošća na koncertu, čemu se baš veselim. Napravili smo zajednički duet koji će biti posebno zanimljiv onima koji nas do sada nisu imali prilike slušati uživo – istaknuo je Amulić.

Koncert će započeti u 20 sati i trajat će barem tri sata, obećavajući bogat repertoar novih singlova, kao i omiljenih starih pjesama. Skladatelj Pero Kozomara istaknuo je da će biti puno materijala za koncert, ali će se možda neke pjesme morati skratiti kako bi se uklopile u raspored.

Od zadnjeg koncerta u Splitu snimilo se već desetak novih singlova za koje su snimljeni i spotovi. Ove godine biti će puno materijala, puno je veći izbor pjesama. Neke će pjesme možda biti potrebno i kratiti. Kad Ivo i ja slažemo repertoar, njemu je uvijek malo, a meni je puno. Na kraju krajeva, tražimo uvijek neki omjer da ljudima bude zabavno. S druge strane, želimo da odsviramo što više naših pjesama– uz osmijeh je napomenuo skladatelj Pero Kozomara.

Direktorica agencije Manush, Maja Lekšić, pozvala je sve zainteresirane da nabave ulaznice na vrijeme, s obzirom na veliki interes za koncert.

– Pozivamo svih da dođu na vrijeme zbog moguće gužve. Ulaznice se odlično prodaju, pobrinuli smo se za vrhunsku produkciju i vjerujemo kako će ovaj koncert biti pun emocija i prava posveta Danu žena – istaknula je Maja Lekšić.

Ulaznice su dostupne na Adriaticketu i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

POSLJEDNJE DODANO: