IGOR SKOKO

“Gospodinu Šuti poručujem da ne bude kukavica i kandidira se za gradonačelnika Splita”

Igor Skoko, vijećnik Centra i politički tajnik stranke Ivice Puljka, putem svog Facebook profila osvrnuo se na današnju pressicu splitskog HDZ-a. Njegovu objavu prenosimu u cijelosti.

-Danas je šef splitskog HDZ-a, Tomislav Šuta, održao još jednu bizarnu pressicu. Ovaj put je napao Srđana Marinića. Zašto i zbog čega, najiskrenije vam moram reći da ne znam. Teško je shvatiti tu nepovezanu bujicu riječi.

Što se tiče Srđana Marinića, ja samo mogu ponoviti da sam ponosan što je naš vijećnik. Kada netko kaže da je Srđan napravio nešto što nije u interesu Marjana i građana Splita, ja te optužbe uopće ne moram provjeravati. Ne moram ih provjeravati jer znam da je nemoguće da takav “ludi” zaljubljenik u Marjan, napravi nešto što bi moglo Marjanu napraviti štetu. Dapače, upravo uz savjete i podršku Srđana, Marjan je spašen od potkornjaka, te je napravljen golem napredak u upravljanju JUPŠ Marjan. Baš zato s nestrpljenjem očekujem tematsku sjednicu o Marjanu na kojoj ćemo još jednom prezentirati građanima što se sve napravilo i na čemu se još radi.

A gdinu Šuti, najneuspješnijem direktoru u povijesti Splita, koji se pokušava nametnuti kao vođa oporbe poručujem da ne bude kukavica i kandidira se za gradonačelnika Splita! Neka pruži građanima Splita priliku da mu jasno i nedvosmisleno kažu što misle o njemu. A ja znam da misle isto što i o prethodnim kandidatima HDZ-a. Kao što smo, uz podršku građana na izborima pomeli njih – pomest ćemo i vas. Osim ako, gdine Šuta, niste prevelika kukavica da se kandidirate? Ili možda morate otići do Zagreba i AP-a po dopuštenje?

POSLJEDNJE DODANO: