RADOVI U TIJEKU

Zatvaraju se ulice na Bačvicama, Zenti i Žnjanu

U sklopu “Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin”, u tijeku su radovi koji su dio ugovora “Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč”.

Narednih dana očekuje se promjena prometne regulacije na lokacijama Šetalište Petra Preradovića, Ulica Šetalište Kalafata i Šetalište pape Ivana Pavla II. u Splitu.

Na lokaciji Šetalište Petra Preradovića, radovi će obuhvatiti dio nogostupa i kolnika ulice, od križanja s Prilazom braće Kaliterna do križanja s Ulicom Hatzeov perivoj (prilaz za Hotel Park). Radovi će trajati od 19. ožujka do 19. travnja te će u tom razdoblju kolnik biti zatvoren za promet. Formirat će se prolaz za pješake uz sjeverni rub zone radova, budući da postojeći nogostup uz zonu radova nije moguće koristiti. Na Prilazu braće Kaliterna zadržat će se dvosmjerni režim prometa.

Na lokaciji Ulica Šetalište Kalafata, radovi započinju 20. ožujka i trajat će do 19. travnja. Obuhvaćaju kolnik Ulice Šetalište Kalafata od glavnog prilaza za športsku lučicu Zenta do prilaza za višekatni ugostiteljski objekt i lučicu Zenta. Stoga, od 20. ožujka kolnik će biti zatvoren za sav promet, dok će se pješaci tijekom izvođenja radova moći nesmetano koristiti nogostupom.

POSLJEDNJE DODANO: