POLJUDSKA "TIŠINA"

[VIDEO] Sunara završio kod doktora, ima problema sa sluhom…

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu. Splićani su na trećem mjestu prvenstvene tablice sa 61 bodom, dok Varaždinci trenutno drže šestu poziciju s 36 bodova. Hajduk je u posljednjoj utakmici pobijedio Rudeš na Poljudu s uvjerljivih 5:1. Po dva pogotka postigli su Pukštas i Krovinović, a jedan je dodao Nikola Kalinić.

Hajduk i Varaždin četiri puta su odmjerili snage u aktualnoj sezoni, posljednji put u veljači u utakmici četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli na Poljudu slavili s visokih 5:0.

Prethodno su odigrana i tri prvenstvena susreta. Hajduk je u kolovozu prošle godine slavio s 2:1 u Varaždinu, zatim u studenom s 3:1 na Poljudu, a u posljednjem prvenstvenom ogledu odigranom u Varaždinu u veljači rezultat je bio 1:1.

Jedna zanimljivost ide ipak prije službenog početka susreta. Novi video najave utakmice odveo je Mateja Sunara do liječnika jer ima problema sa sluhom. Čuveni su videozapisi koji bi dovodili igrače na Poljud, ali povod novog bila je situacija s praznim tribinama.

Uostalom, pogledajte…

POSLJEDNJE DODANO: