EURO EUFORIJA

[VIDEO] Novom kampanjom Žuja odaje počast Ivanu Perišiću

Omiljeno hrvatsko pivo, Ožujsko, najavljuje novu kampanju koja će imati za glavnog protagonista proslavljenog nogometaša Ivana Perišića. Ovom kampanjom, nazvanom “Žuja Perišiću”, Ožujsko slavi Perišićev povratak u reprezentaciju i na nogometne terene te ga podržava u njegovoj pripremi za nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu.

U inspirativnom TV spotu, koji je od danas dostupan na malim ekranima te u različitim kraćim verzijama na društvenim mrežama, dokumentiran je Perišićev put oporavka od rujna prošle godine, kada je pretrpio ozljedu koljena, pa do danas kada se ponovno priprema za nastup s reprezentacijom.

Partnerstvo između Zagrebačke pivovare i Hrvatskog nogometnog saveza, koje traje još od 1998. godine, najdugovječnije je sportsko partnerstvo u Hrvatskoj. Ožujsko je uz Vatrene bilo prisutno na čak devet svjetskih prvenstava, a u lipnju će ih bodriti i na jubilarnom 10. UEFA europskom nogometnom prvenstvu.

Kada je iz Londona stigla šokantna vijest da je Perišić na treningu teško ozlijedio koljeno i da ga čeka dugo izbivanje s nogometnih terena, krenule su pesimistične prognoze. No on se nije predao. Htjeli smo mu zahvaliti na ustrajnosti i poželjeti mu sretan povratak na nogometne terene. Vjerujemo da će se svi navijači reprezentacije složiti da Vatreni bez Perišića nisu ista momčad i zato s nestrpljenjem očekujemo Ivanov nastup na EURO-u – izjavio je Zlatko Novaković, senior brand manager u Zagrebačkoj pivovari.

Kreativu iza kratkog filma potpisuje agencija BBDO, koja za Ožujsko od 2010. godine niže uspješne kampanje čiju vrijednost prepoznaju i javnost i struka.

Sve koji vole i prate nogomet i našu reprezentaciju neugodno je iznenadila vijest da se Ivan Perišić ozlijedio. Zazvonio je crveni alarm i postavilo se pitanje hoće li biti spreman za EURO. S obzirom na težinu ozljede, izgledi za to su bili mali ili nikakvi. No, s druge strane tih izgleda nije stajao bilo tko, već Ivan Perišić, veliki borac na terenu i još veći izvan njega. Nitko od nas nije sumnjao da će Ivan dati sve od sebe da uspije, ali da će u tome uspjeti, tome se malo tko nadao. Ali, uspio je i zato osim gromoglasnog pljeska kojeg će dobiti na otvorenoj sceni, Ivan je zaslužio i mali hommage toj velikoj pobjedi nad vremenom i izgledima – rekao je Almir Okanović, kreativni direktor agencije BBDO.

Europsko prvenstvo u nogometu 2024. počinje 14. lipnja, a hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra dan kasnije, protiv Španjolske. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, 20. svibnja će u Pivani u zagrebačkoj Ilici predstaviti popis igrača koji idu u Njemačku.

POSLJEDNJE DODANO: