POSEBNE NAPOMENE

Važne obavijesti za navijače pred subotnji derbi Hajduka i Dinama

Uoči prvog od dva očekivana derbija između Hajduka i Dinama, koji je na rasporedu u subotu, 30. ožujka, s početkom u 19:30 sati. Policijska uprava Splitsko-dalmatinska donijela je niz važnih obavijesti za sve navijače.

Sukladno njihovoj odluci, od 11:00 sati, ulica 8. Mediteranskih igara bit će zatvorena za promet svim vozilima, osim onima koja posjeduju valjanu parking propusnicu. Od 15:30 sati, zatvaraju se ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara za sva vozila i pješake, uz napomenu da ni motorna ni taksi vozila ni pješaci neće biti propušteni, bez obzira na posjedovanje ulaznice. Ulica Zrinsko-frankopanska također će biti zatvorena za sva vozila od istog vremena, osim za vozila s propusnicom i pješake.

Nadalje, od poljudskih bazena do pomoćnih terena bit će dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osobe koje imaju valjanu ulaznicu za određene sektore, te za sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret. Svi oni koji planiraju pohoditi misu bdijenja u sv. Ante u 20:30 sati, moći će pristupiti crkvi samo pješke, od 20:00 sati na dalje. Važno je napomenuti da sva vozila s valjanom parking propusnicom imaju nesmetan prolaz zatvorenim prometnicama. Osobe s invaliditetom koje posjeduju valjane ulaznice za Sektor za osobe s invaliditetom na južnoj tribini, moći će pristupiti svojim vozilom južnom platou.

Ulazi na prstenu stadiona bit će otvoreni tri sata prije početka utakmice, dok će VIP ulazi biti otvoreni sat vremena kasnije. Podsjećamo navijače da vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica, te da ulaznice moraju posjedovati i djeca.

– Molimo sve prisutne da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i unošenja tvrdih predmeta koji bi mogli ugroziti sigurnost prisutnih na stadionu. Također, apeliramo na suzdržavanje od govora mržnje, rasne i bilo kakve druge diskriminacije ili nasilja koje bi moglo naštetiti Klubu. Sve navedene mjere donesene su s ciljem osiguranja pozitivne atmosfere i sigurnosti svih prisutnih, te se nadamo da će utakmica proteći u ugodnoj atmosferi. Svi skupa za našeg Hajduka! – stoji u obavijesti Hajduka.

POSLJEDNJE DODANO: