STVARA VELIKE PROBLEME

Turski mediji: “Rebićeva odluka razbjesnila čelnike Bešiktaša”

Ante Rebić (30) stvara velike probleme Bešiktašu. Turski Milliyet piše kako hrvatski ofenzivac ne želi odustati od plaće koju ima u turskom velikanu. Riječ je o 2.5 milijuna eura po sezoni, a čelnicima Bešiktaša je poručio kako neće otići dok ne pronađe klub koji će mu ponuditi jednaku plaću kao i u Bešiktašu. – prenosi Index.

Turci dodaju kako su ljutiti čelnici Bešiktaša rekli Rebićevom menadžeru da mu počne tražiti novi klub. Rebić već neko vrijeme nije bitan dio momčadi turskog velikana. Turski mediji, koji se dosad nisu pokazali osobito točnim izvorima informacija, navode da Rebić, i kad igra, to čini ispod očekivanja u Bešiktašu, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Rebić se ne želi odreći plaće

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3.2 milijuna eura. Ranije je turski Takvim pisao da Hajduk prati situaciju i želi hrvatskog krilnog napadača dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali da mu je glavni problem ogromna plaća od 2.5 milijuna eura godišnje koje bi se Rebić morao odreći.

Rebić ove sezone ima 23 nastupa, jedan gol i pet asistencija za turski klub. Odigrao je 691 minutu, a u karijeri je igrao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Frankfurt i Milan. Za Hrvatsku ima 42 nastupa i tri gola te osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

POSLJEDNJE DODANO: