IZRAEL SE JOŠ NIJE OGLASIO

Izraelske rakete pogodile Iran, postoje i snimke

Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, izvijestio je ABC News, pozivajući se na američkog dužnosnika, dok je iranska novinska agencija Fars, izvještavajući o eksploziji, navela da je aktiviran sustav protuzračne obrane u gradu Isfahanu. Fars je izvijestio da se eksplozija mogla čuti u blizini zračne luke u iranskom gradu Isfahanu, ali uzrok napada nje odmah bio poznat.

Iranski državni mediji i službenici negiraju da je došlo do raketnog napada. Tvrde da je protuzračna obrana oborila nekoliko dronova te da na tlu nema nikakve štete, pa tako ni na nuklearnim postrojenjima koja se nalaze u regiji Isfahan, piše Index.

Izrael se još nije oglasio o napadu.

Nije bilo štete na iranskim nuklearnim postrojenjiam tijekom jutrošnjeg napada Izraela, objavila je UN-ova Međunarodna agencija za atomsku energiju.

Međunarodna agencija za atomsku energiju priopćila je da “vrlo pažljivo” prati situaciju i poziva na “ekstremnu suzdržanost”.

Iranski državni mediji objavili su da je protuzračna obrana te zemlje oborila tri drona iznad Isfahana. Na novoj snimci koju je objavio BBC se, po svemu sudeći, čuju i vide eksplozije. Snimku su im poslali stanovnici Isfahana.

POSLJEDNJE DODANO: