HITNA MEDICINSKA INTERVENCIJA

Tragedija u Šibeniku: Dijete palo s četvrtog kata zgrade, prevezeno u Split u kritičnom stanju

U šibenskom naselju Vidici, jučer popodne, dogodila se teška nesreća u kojoj je dijete palo s četvrtog kata zgrade, teško se ozlijedivši i trenutno se bori za život. Prema informacijama, dijete, koje ima samo 6 godina, hitno je primljeno u šibensku bolnicu u kritičnom stanju, gdje je odmah podvrgnuto operaciji zbog životno opasnih ozljeda.

Ravnatelj šibenske opće bolnice Kristijan Stipaničev, potvrdio je za Index da je dijete primljeno u bolnicu u vrlo teškom stanju te da je odmah nakon dijagnostičke obrade upućeno na operaciju.

Dijete je primljeno kod nas, odmah smo obavili dijagnostičku obradu zbog navoda da je dijete palo s visine, s četvrtog kata. Odmah nakon obrade išlo je na operaciju zbog životno opasnih ozljeda. Odmah nakon operacije dijete je upućeno u KBC Split na daljnje liječenje – izjavio je Stipaničev.

Ozljede djeteta su teške, a borba za njegov život nastavlja se u KBC Split, gdje je prevezeno radi daljnjeg liječenja. Prema neslužbenim informacijama, pad djeteta rezultat je nesretnog slučaja.

POSLJEDNJE DODANO: