PROMETNICA PRIVREMENO ZATVORENA

Tragedija nadomak Trilja: Vozač motocikla smrtno stradao nakon slijetanja s ceste

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na županijskoj prometnici Dugopolje-Bisko (stara cesta) smrtno je stradao vozač motocikla.

Prometnica je zatvorena za sve vrste vozila. Vozači su upozoreni da budu oprezni i strpljivi te da koriste alternativne pravce dok se situacija ne normalizira.

Prema izvještaju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, nesreća se dogodila oko 18 sati, kada je vozač motocikla izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s prometnice. Trenutno je u tijeku očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Danas oko 17,55 sati u mjestu Dugopolje, na kolniku Županijske ceste broj 6260 (Dugopolje – Bisko) došlo je do prometne nesreće, slijetanje motocikla izvan kolnika. Jedna osoba je smrtno stradala. O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, te je u tijeku očevid. Navedena dionica ceste je zatvorena za sav promet – navode iz policije.

Također u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile prometnoj nesreći mole se svjedoci/ očevici prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju da se jave osobnim dolaskom u Postaju prometne policije Split ili na telefon broj : 021/ 504 010 ili 021/ 504 036.

POSLJEDNJE DODANO: