DARUJ KRV, SPASI ŽIVOT

Torcida Brda i Crveni križ Split ove subote organiziraju akciju darivanja krvi

UNH Torcida Brda i splitski Crveni križ ove subote, 3. veljače od 9 do 14 sati, u prostorijama ŠRC Brda organiziraju desetu terensku akciju darivanja krvi u 2024. godini.

Iz Crvenog križa se nadaju velikom odazivu građana na tradicionalno dobro posjećenom događaju u posljednjih nekoliko godina.

Veselimo se još jednoj akciji darivanja krvi koju organiziramo s našim suorganizatorima koji su se svaki put aktivirali u namjeri da okupe što više darivatelja s Brda, ali i šire. Ne sumnjamo da ćemo i ovoga puta imati dobar odaziv, a osim dosadašnjih darivatelja, pozivamo i one koji imaju želju darivati krv, ali koji se još nisu odlučili na taj potez iz raznih razloga. Svi potencijalni darivatelji će prije darivanja dobiti sve potrebne informacije o procesu prije samog čina, kazala je Lara Barić iz službe Dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Sljedeća terenska akcija darivanja krvi zakazana je za 14. veljače u Zdravstvenoj školi, a do tad svi koji žele mogu to obaviti na Zavodu za transfuzijsku medicinu pri KBC Split, ponedjeljkom, utorkom i petkom od 7:30 do 15:30 i srijedom i četvrtkom od 7:30 do 19 sati.

POSLJEDNJE DODANO: