LEGENDARNI MIĆO MARTIĆ

Svjetska i europska futsal legenda dolazi u Split na Football Meetup

U organizaciji nogometne zajednice “City of Football”, u Split stiže svjetska i europska legenda futsala, Mićo Martić. Događaj će se održati u ponedjeljak, 11. ožujka, s početkom u 20 sati, u splitskom Ozon baru, smještenom u Mall of Split. Ovaj čovjek, čija je pojava inspiracija mnogima u svijetu futsala i nogometa, donosi sa sobom bogato iskustvo i strast prema igri.

Mićo Martić je sinonim za izvrsnost u futsalu, a svoje znanje stečeno vođenjem reprezentacija Hrvatske, Finske i Litve podijelit će s publikom u Splitu. Martić je također osnivač nekih od najznačajnijih globalnih futsal projekata, uključujući Futsal Planet, Futsal Planet Awards, Coaching futsal, Futsal Week i Futsal is Here. Njegovo dugogodišnje iskustvo u vođenju reprezentacija prepoznato je i od strane FIFA-e i UEFA-e, gdje djeluje kao instruktor od 2005. odnosno 2015. godine.

Posjetitelje ovog izuzetnog događaja očekuju dvije panel diskusije na kojima će uz Martića sudjelovati Juraj Grizelj i Borislav “Boćo” Vuković, predstavnici makarskog futsal kluba “Novo vrijeme”. Teme će se dotaknuti poveznica i razlika između nogometa i malog nogometa, uz mnoštvo zanimljivih detalja iz svijeta nogometa.

Football Meetup do sada je privukao više od 500 zaljubljenika u nogomet koji su dio nogometne zajednice u Dalmaciji. Ulaz na Meetup je besplatan, a posjetiteljima je osiguran parking u garaži centra, ispred ulaza u Ozon bar koji se nalazi na trećem katu.

Ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za sve ljubitelje futsala i nogometa da se susretnu s jednim od najutjecajnijih ljudi u svjetskom futsalu i uče iz njegovog bogatog iskustva. Ne propustite priliku biti dio ove inspirativne večeri koja će obogatiti vaše znanje o ovoj predivnoj igri.

POSLJEDNJE DODANO: