OČEVID JE U TIJEKU

Sudar autobusa i osobnih vozila u Mimicama, četiri osobe su prevezene u KBC Split

Cesta D8 je djelomično otvorena za promet. Promet se odvija naizmjenično jednim prometnim trakom. Četiri osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći. U tijeku je obavljanje očevida. Pozivamo vozače na dodatan oprez – javljaju iz policije.

Podsjećao, u Mimicama, na cesti D8, dogodila se ozbiljna prometna nesreća oko 11:35 sati jutros, u kojoj su sudjelovali autobus i dva osobna vozila. Prema izvješću splitsko-dalmatinske policije, sudar je rezultirao potpunim zatvaranjem ceste za promet od 11:55 sati.

Prema prvotnim informacijama, jedna osoba je prevezena na liječničku pomoć, dok se stanje ostalih sudionika nesreće još uvijek utvrđuje. Na licu mjesta provodi se očevid kako bi se utvrdile okolnosti i uzroci nesreće.

Zbog zatvaranja ceste, promet se preusmjerava kroz alternativne pravce u Omišu i na području Dubaca. Vozači i putnici su upozoreni da budu obazrivi i pridržavaju se uputa policije kako bi izbjegli dodatne probleme u prometu.

Očekuje se da će cesta ostati zatvorena sve dok se ne dovrši očevid i ne očisti teren od posljedica nesreće. Sve nadalje informacije bit će objavljene čim budu dostupne.

POSLJEDNJE DODANO: