TRANSPARENTNOST NOVCA

Stephen Nikola Bartulica čvrsto odbija novi Sporazum Svjetske zdravstvene organizacije o budućim krizama

Hrvatski zastupnik iz Domovinskog pokreta, Stephen Nikola Bartulica, odlučno odbija potpisivanje novog Sporazuma Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) koji se odnosi na buduće krize. Bartulica ističe da je ključno osigurati da javnost dobije istinu o potrošenom novcu tijekom pandemije Covid-19, te istovremeno naglašava da neće dopustiti da strani činovnici imaju ovlasti nad temeljnim pravima i slobodama građana Hrvatske.

Čvrsto odbijamo novi Sporazum Svjetske zdravstvene organizacije o budućim krizama. I dalje ću inzistirati da hrvatska javnost dobije istinu o potrošenom novcu u vrijeme Covid pandemije! Nećemo predati ovlasti stranim činovnicima da odlučuju o temeljnim pravima i slobodama!🇭🇷❤️ Djelite dalje! – stoji u objavi.

Ova odluka dolazi u kontekstu sve većih napetosti između nekih zemalja i SZO, kao i kritika koje su usmjerene prema organizaciji zbog njezine uloge tijekom pandemije. Bartulica naglašava važnost transparentnosti i demokratskih procesa u donošenju odluka koje utječu na zdravstvenu politiku i prava građana.

POSLJEDNJE DODANO: