ŠOUMEN SPEKTAKL

Soul Fingers donose ritam i zabavu na Zadarski Advent u subotu

Zadar će ove subote, 23. prosinca, biti središte nevjerojatne glazbene eksplozije jer se majstori funka i soula, neumorni šoumeni – braća Denis i Hari Ahmetašević, vraćaju na poznati Advent. Već 32 godine, pod imenom Soul Fingers, ova dinamična braća osvajaju hrvatske i inozemne pozornice, a ovoga vikenda će Zadrane povesti u vrtlog zbivanja koje će kulminirati tijekom Božića i Nove godine.

Soul Fingers su svoje prve glazbene korake napravili upravo u Zadru, gdje su ih pozvali 1991. DJ Tomo Ricov da nastupe u Kulušiću. Ovaj koncert bio je samo početak njihove uspješne karijere, a uskoro su postali nezaobilazno ime na glazbenoj sceni. Denis Ahmetašević izražava posebnu povezanost s gradom Zadrom:

Veliko uzbuđenje je uvijek prisutno kad se bliži nastup u Zadru. Za Zadar nas vežu drage uspomene iz najranijih dana benda kad smo dolazili preko Senja Jadranskom magistralom punom ratnih rupa.

Ovog vikenda, očekujte nezaboravan glazbeni spektakl koji uključuje hitove poput “Drive My Car”, “Wild Thing” i “Soul Man”, ali i blagdanske obrade kao što je “Santa Claus is Coming to Tome”. Denis Ahmetašević najavljuje dolazak s iznimnim glazbenicima te posebnim gostom, zabavljačem Marijem Petrekovićem, koji se uvijek rado pridružuje bini kad je riječ o Zadru.

Koncert Soul Fingersa na Zadarskom Adventu počinje u subotu u 21 sat, obećavajući nezaboravnu glazbenu noć ispunjenu ritmom, zabavom i pozitivnom energijom. Spremite se za glazbeni doživljaj koji će obilježiti predstojeće blagdane!

POSLJEDNJE DODANO: