HAJDUK U KOPRIVNICI

Samo da se Perišić ne ozlijedi i da se crna serija prekine

Hoće li Hajduk uspjeti prekinuti negativnu seriju od pet poraza u nizu (četiri u prvenstvu i jedna u kupu) ili će nas natjerati da još jednom kopamo po arhivi pitajući se kad je to izgubio šest zaredom? Odgovor ćemo doznati od 19.10 sati, Hajduk je gost slabašnog Slavena Belupa u Koprivnici, momčadi koja je dobila tek osam utakmica ove sezone, a izgubila ih 16. Samo je već otpisani Rudeš u toj statističkoj koloni „bolji“ od njih.


Hajduk, naravno, ima gomilu problema. Čak je onaj s „podužom listom ozlijeđenih igrača“ nekako najmanji. Hajduk nema predsjednika, nego v.d. predsjednika; Hajduk ima sportskog direktora da odradi posao do kraja sezone, pa se prigodno oprosti; Hajduk ima i trenera „caretakera“ do kraja sezone da stabilizira rezultat, što mu nije uspjelo protiv Osijeka… Momčad, pak, nema samopouzdanja i valja se u blatu. U njoj, naizgled, samo Ivan Perišić ima motiv: spremiti se što bolje za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, dok bi svi ostali vjerojatno htjeli da je sezona već okončana.


Kakav je travnjak u Koprivnici, to već svi znaju. Do zla boga loš i vjerojatno će izbornik Zlatko Dalić upaliti svijeću da na njemu Perišić ne zaigra, odnosno da ne izaziva vraga. Odluka je, naravno, Perišićeva. Eto na što se svela utakmica Hajduka šest kola prije kraja prvenstva. Da se prekine crna serija, makar remijem i da se Perišić ne ozlijedi.


Pratite nas uživo iz Koprivnice od 19.10 sati…

POSLJEDNJE DODANO: