NOVA ERA

Procurio novi dres hrvatske reprezentacije

HRVATSKA reprezentacija uskoro će dobiti novu garnituru dresova, koju će nositi na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, kao i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu. Službeno predstavljanje novih dresova zakazano je za ponedjeljak, prenosi INDEX.HR.

Dresove je ekskluzivno objavio Footy Headlines na X-u (bivšem Twitteru), ističući značajne promjene u odnosu na prethodno izdanje. Posebice se ističe dres crveno-bijele boje koji više nema karakteristične nizove kvadratića, već je dizajniran s nekoliko većih polja. Bijeli su rukavi i ovratnik, što pridonosi svježem izgledu. Rezervna garnitura, mornarsko plave boje s dijagonalnim kvadratićima i crvenim detaljima, također će biti dio kolekcije.

Hrvatska reprezentacija će nositi nove dresove sljedeće dvije godine, čime će predstavljati svježi vizualni identitet na nogometnom terenu.

Prije nekoliko dana, HNS je na TikToku objavio misteriozni video najavljujući nešto “novo i uživo”. U videu su se pojavile siluete igrača poput Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola i Matea Kovačića, stvarajući napetost među navijačima. Jučer je HNS objavio da će se u ponedjeljak na velikom događaju u trgovačkom centru City Centar One East otkriti i novi dresovi hrvatske reprezentacije koji će nositi na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Ova objava izazvala je dodatno uzbuđenje među navijačima, koji nestrpljivo iščekuju službenu premijeru novih dresova, stvarajući i veću anticipaciju za nadolazeće sportske događaje.

POSLJEDNJE DODANO: