POD SVJETLIMA REFLEKTORA

Poziv za statiste: Zadar postaje kulisa američke TV serije

Uzbudljive vijesti dolaze za stanovnike Zadra i okolice! Krajem travnja, ovo područje postat će kulisa za snimanje američke akcijske TV serije, otvarajući vrata lokalnim stanovnicima da postanu dio ove uzbudljive produkcije.

Embassy Films, ugledna produkcijska kuća, objavila je audiciju za statiste putem svog Facebook profila. Traže se osobe različitih etničkih skupina, u dobi od 18 do 65 godina, tamnije boje kose i puti. Posebno su pozvane majke s djecom tamnije boje kose da se prijave i budu dio ovog projekta.

Audicije će se održati 1. i 2. ožujka u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3a. Ovo pruža jedinstvenu priliku lokalnom stanovništvu da se upusti u svijet filmske industrije i doživi svjetsku produkciju na vlastitom terenu. Ovim castingom, Embassy Films nastoji osigurati autentičnost i raznolikost u svojoj produkciji, ističući važnost inkluzivnosti i predstavljanja različitih zajednica na malim ekranima diljem svijeta.

Za one zainteresirane za sudjelovanje, prijava je jednostavna putem online obrasca na web stranici produkcijske kuće.

Ova inicijativa ne samo da pruža priliku lokalnom stanovništvu da se poveže s globalnom filmskom industrijom, već će također promovirati Zadar i okolicu kao atraktivnu lokaciju za snimanje, potičući turizam i promicanje kulturne raznolikosti regije.

Zadarska županija već je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi i bogatoj povijesti, a sada će postati i domaćin zaigranih scena i napetih akcijskih trenutaka američke TV serije.

POSLJEDNJE DODANO: