INCIDENT U GNK DINAMO

Pokušaj provale u Dinamu tijekom jučerašnjeg derbija

GNK Dinamo je danas priopćio da je došlo do pokušaja provale u njihove prostorije u Zagrebu tijekom jučerašnje polufinalne utakmice Supersport Hrvatskog nogometnog Kupa na Poljudu. Prema izvješću kluba, nepoznati muškarac pokušao je provaliti u klub dok je utakmica bila u tijeku. U trenutku incidenta u prostorijama su se nalazile tri djelatnice kluba koje su se uspjele skriti i pozvati policiju.

Policija je brzo intervenirala, privela počinitelja i obavila očevid. Iako je pričinjena manja materijalna šteta, klub je zahvalan što nije bilo većih posljedica. U priopćenju se ističe oštra osuda ovog nemilog događaja te se izražava nada u brzu istragu policije.

Iz dosad nepoznatih razloga tijekom jučerašnje utakmice polufinala Supersport Hrvatskog nogometnog Kupa u Splitu, nepoznati muškarac pokušao je provaliti u prostorije GNK Dinamo u Zagrebu. U trenutku incidenta u klubu su se nalazile tri djelatnice koje su se uspjele sakriti do dolaska policije koja je osobu privela i obavila očevid. Osim manje materijalne štete većih posljedica srećom nije bilo. GNK Dinamo oštro osuđuje nemili događaj i nada se što bržoj istrazi policije. Ovim putem želimo također pružiti punu podršku našim djelatnicama koje su pretrpjele šok, te ćemo im po dogovoru pružiti svu potrebnu pomoć – stoji u službenom priopćenju.

Ovaj incident pokazuje potrebu za dodatnim sigurnosnim mjerama kako bi se zaštitile klubove prostorije i osigurala sigurnost osoblja.

POSLJEDNJE DODANO: