NEREDI NAKON UTAKMICE

Osam policajaca je zaprimljeno u splitsku bolnicu, jedan je i operiran!

Nakon sinoćnjih nereda koji su uslijedili nakon utakmice između Hajduka i Dinama na stadionu Poljud, osam policajaca je zaprimljeno u Odjel hitne bolničke pomoći Kliničkog bolničkog centra Split. Prema priopćenju iz bolnice, šest policajaca zadobili su lakše ozljede od udaraca po gornjim i donjim ekstremitetima te su nakon medicinske obrade otpušteni kućama, dok su dvojica teže stradala.

– Na OHBP KBC-a Split zaprimljeno je 8 policajaca. Njih šestero (1992., 1996., 1998., 1973., i dvojica 1969. godište) imali su lakše ozljede od udaraca na gornjim i donjim ekstremitetima te su nakon obrade pušteni kućama. Nakon saniranja ozljede kući je otpušten i policajac (1975.) koji je imao opekline glave i vrata. Jedan policajac (1968.) imao je tešku ozljedu u vidu frakture bedrene kosti, operiran je i hospitaliziran. 

Također, liječničku pomoć potražio je i jedan navijač (1977.) koji je zadobio ozljedu ramena, glave i povredu oka. Nije bilo potrebe za njegovom hospitalizacijom – priopćili su iz KBC-a.

POSLJEDNJE DODANO: