TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

Djelatnici Vodovoda udarili vozilom malu Danku i bacili je na deponij

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da su dvije osobe priznale ubojstvo male Danke. Vučić je objavio da su uhićene dvije osobe i da su priznale ubojstvo.

– Sa kakvim monstrumima mi živimo – rekao je.

Podsjetimo, mala Danka netala je u naselju Banjsko Polje u gradu Boru u Srbiji je prošlog utorka. Danima je trajala intenzivna potraga koja je išla izvan granica Srbije, sve do Beča u kojem se sumnjalo da je djevojčica. Ipak, čini se kako ova priča ima tragičan kraj.

Vučić je dodao i kako su u automobilu navodno pronađeni tragovi krvi. 

Zahvalio je policiji na velikom trudu i angažmanu.

U međuvremenu je Informer objavio da je policija iz Bora uhitila radnike Javnog komunalnog poduzeća “Vodovod” Bor.

Jedan muškarac je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na “Starobanjskom putu” kod Bora, gdje su tijelo izbacili s desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

Jednom muškarcu se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a drugom muškarcu na teret se stavlja pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje na to da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Počinitelju se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na putu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

POSLJEDNJE DODANO: