TRUE-CRIME TURNEJA

Podcast ‘Mjesto Zločina’ stiže u Split

Proljetna turneja true-crime podcasta “Mjesto Zločina” donosi uživo predstave i interaktivne događaje pred publiku diljem Hrvatske. Podcast će se održati u pet gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu, gdje će predstaviti svoje poznate Live Showove, kao i novi format – interaktivno događanje Murder Mystery.

Live Show je događanje u kojem voditelji uživo predstavljaju i komentiraju odabrane true-crime slučajeve, dok je Murder Mystery interaktivni format gdje posjetitelji imaju priliku sudjelovati kao detektivi i zajedno rješavati specifične slučajeve osmišljene od strane tima iz Mjesta Zločina.

Turneja je započela 24. ožujka s rasprodanim događanjem u zagrebačkom Sax!-u, a nakon toga, 7. i 8. travnja stiže u splitski Academia Club Ghetto. U subotu, 13. travnja, predstavit će se pred riječkom publikom na lokacijama Filodrammatica i River Pub, dok će se tjedan dana kasnije, 20. travnja, Murder Mystery održati u osječkom Campus Cafeu, te 21. travnja u varaždinskoj Medinoj škrinji. Turneju će zaključiti 28. travnja najvećim Live Showom u zagrebačkom klubu Boogaloo.

“Mjesto Zločina” je jedan od vodećih domaćih audio podcast formata s velikom zajednicom od 9.000 pratitelja, a njihove tjedne epizode bilježe više od 600.000 streamova na digitalnim platformama. Podcast su pokrenuli Tia i Filip, dubrovačko-zagrebački dvojac, koji kroz humorističan pristup ozbiljnim temama osiguravaju povratak slušatelja svaki tjedan. Teme kojima se bave uključuju reformu zatvorskog sustava, djelovanje i reformu policije te važnost brige o mentalnom zdravlju.

Ulaznice za događanja su dostupne putem online prodaje na platformi Core Event, a nove epizode podcasta “Mjesto Zločina” objavljuju se svakog tjedna na digitalnim platformama Spotify, Apple, Google i YouTube.

POSLJEDNJE DODANO: