SKUP HDZ-a

Plenković u Splitu: “Ambicija je da minimalna plaća bude 1600 eura, a atmosfera u Splitu je fantastična”

U Splitu se održao skup HDZ-ovaca na Gatu Sv. Nikole. Sve je krenulo s vrha Marmontove ulice gdje se okupila HDZ-ova mladež koja je dočekala Plenkovića i kandidate s lista IX. i X. izborne jedinice.

Andrej Plenković izrazio je veliko zadovoljstvo što je u Splitu.

Veliko je zadovoljstvo biti na Rivi u Splitu koja je simbol prekretnica i pobjeda. Ovo prekrasno ozračje zasigurno je sjajna uvertira za završnicu kampanje i uvjerljivo pobjedu sjajne X. izborne liste koja će dati značajan obol za pobjedu.

Nastavio je u sigurnom tonu..

Želimo da naše gospodarstvo nastavi putem rasta, uspješnosti, pravednosti i politike modernog suverenizma.

Naša je ambicija da minimalna plaća dosegne 1600 eura, a da minimalna bruto plaća bude 1250 eura. A da mirovine budu između 750 i 800 eura. Da točno za dvije godine postanemo članica OECD-a te nakon izbora promjenimo zakon i majkama za svako rođeno dijete damo dodatnu godinu mirovinskog staža – govorio je Plenković.

Na kraju je zaključio:

Na ovim izborima je jasno koga treba podržati. One koji su se dokazali vlastitim radom i trudom u odnosu na one koji pričaju o kvazi katastrofi i Vladi nacionalnog spasa. Ili oni koji poštuju ostav ili oni koji ga krše. Zato podržimo HDZ posebno u Dalmaciji – u IX. izbornoj jedinici atmosfera je sjajna, a vidim da je u Splitu fantastično, završio je Plenković.

POSLJEDNJE DODANO: