NAUTIČKA NOĆ

Peco najavio večerašnji spektakl na Dalmatia Boat Showu

Dalmatia Boat Show, međunarodni sajam nautike koji je već svojim prvim izdanjem nadmašio očekivanja, danas će posjetiteljima pružiti bogat zabavni program koji će kulminirati večernjim nastupom jednog od najpoznatijih domaćih pjevača, Marka Pecotića – Pece.

Peco je izrazio svoju čast što će večeras sa svojim bendom nastupiti na Dalmacija Boat Showu u prekrasnoj Marini Baotić. Pozvao je sve da dođu ranije i razgledaju sajam, istaknuvši da ima puno toga za vidjeti, sve na visokom nivou. Popularni pjevač je također pozvao sve na večernji provod uz obalu, pozivajući ih da se zabave, zaplešu, popiju koju i naravno – zapjevaju.

Izuzetna mi je čast što večeras sa svojim bendom nastupam na Dalmacija Boat Showu u prekrasnoj Marini Baotić. Pozivam sve da dođu ranije i razgledaju sajam, ima dosta toga za vidjeti, sve je stvarno na visokom nivou. – poručio je popularni pjevač i pozvao sve na večernji provod:

Na Dalmacija Boat Showu izlaže više od 120 domaćih i internacionalnih izlagača, a pripremljena je bogata gastronomska ponuda prilagođena svim ukusima. Posjetitelji posebno hvale ambijent Marine Baotić, izražavajući zadovoljstvo povratkom ovakvog proljetnog sajma. Brojni posjetitelji imaju priliku razgledati i kupiti nove te rabljene brodove, sportska plovila, Flybridge jahte ili dnevne kruzere.

Organizatori su osigurali stotinu parkirnih mjesta u marini, a postoji i mogućnost besplatnog parkiranja u Trogiru, na parkiralištu Foša, uz dostupnost besplatnog taxy boata koji posjetitelje vozi na sajam svakih dvadeset minuta, od 9 do 19 sati.

Sutra, posljednjeg dana Dalmatia Boat Showa, održat će se panel rasprava pod nazivom “More snova”, u organizaciji Instituta za oceanografiju i ribarstvo, te ekološka akcija čišćenja podmorja marine u organizaciji UPA Rostrum Split.

POSLJEDNJE DODANO: