ODLUČNE PORUKE

Nositelj HDZ-ove liste u Makarskoj

Nositelj HDZ-ove liste za 10. izbornu jedinicu, Branko Bačić, pred Makarskom je naglasio ključne poruke stranke uoči nadolazećih izbora. Istaknuo je kako je HDZ neizostavan izbor za sve koji teže uređenoj državi te je pozvao birače da podrže njihovu listu. Bačić je naglasio da je svaki uspjeh Hrvatske od devedesetih do danas povezan s vladavinom HDZ-a te je izrazio uvjerenje u njihovu pobjedu i osvajanje trećeg mandata.

Zaključili smo naše strateške ciljeve. Svaki uspjeh Hrvatske od devedesete do danas događa se samo onda kada HDZ upravlja Hrvatskom. Mi ćemo pobijediti u srijedu i uzet ćemo treći mandat. I ovdje nam je svima jasno – biramo između sređene i demokratske Hrvatske koju predvodi Andrej Plenković i one koja je nestabilna i s kojom gledamo na istok – istaknuo je Bačić i pozvao sve da zaokruže listu HDZ-a.

Župan Blaženko Boban, također prisutan na skupu, podsjetio je na žrtve koje je Republika Hrvatska podnijela te je apelirao na birače da ne dopuste “mutnim rijekama nepravde” da zamute bistro more koje simbolizira čistoću i prosperitet zemlje.

Čuvajte ovo bistro more i ne dopustite da ga 17. zagade mutne rijeke nepravde. Treća republika nam ne treba! Za ovu Hrvatsku prolivene su suze majka Hrvatica – naglasio je Boban.

Jure Brkan, turistički stručnjak, istaknuo je napredak Hrvatske u proteklih osam godina, posebno naglašavajući sigurnost kao ključni faktor za turiste. Brkan je istaknuo da Hrvatska predstavlja najsigurniju destinaciju te je naglasio pozitivne trendove u turističkim brojkama prošle godine.

Razvoj u proteklih osam godina je itekako vidljiv. Napredovali smo u svim segmentima u poljima koja ljudima najviše trebaju. Kao dugogodišnji turistički radnik tvrdim da je turistima najvažnija sigurnost. Ona je važnija od brojnih drugih čimbenika, a Hrvatska je definitivno najsigurnija destinacija – istaknuo je Brkan.

Ove izjave jasno pokazuju fokus HDZ-a na stabilnost, sigurnost i napredak te predstavljaju ključne argumente koje će stranka koristiti u predstojećim izborima.

POSLJEDNJE DODANO: