LJUDI I VRIJEDNOSTI

Matijević poziva da birači preferencijalno zaokruže gradonačelnika Ploča: “Mišo se dokazao i neće vas iznevjeriti”

Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a, nedavno je na društvenim mrežama objavio svoju snažnu podršku Miši Krstičeviću, kandidatu s liste 15 “Rijeka pravde”. U svojoj objavi, Matijević nije štedio riječi u opisu Mišinih kvaliteta i vrlina. Istaknuo je Mišinu dvostruku ulogu kao uspješnog gradonačelnika Ploča, koji je već volontirao na toj funkciji kroz dva mandata, te kao kirurga u splitskom KBC-u, gdje se ističe svojom stručnošću i posvećenošću pacijentima.

Neću vam pričat o “rijekama” ni parolama, al ću vam pričati o ljudima i vrijednostima. Ranko, Ivana, Mišo, Katarina, Nika, Gordana, Joško, Matko, Rafaela i Anita su dokazani, kvalitetni, uspješni i za njih vam osobno mogu garantirati da će vas iskreno predstavljati i boriti se za socijaldemokratske vrijednosti. Ako želite istinske promjene, ako želite perspektivu za vas i vašu djecu, ako želite dostojanstvo u starosti zaokružite nekoga od navedenih sa liste broj 15. Koga god da zaokružite nećete pogriješiti, to vam jamčim.

No, Matijevićeva podrška Miši Krstičeviću nije proizašla samo iz njihovog prijateljstva. On naglašava Mišinu poštenost, ispravnost i predanost socijaldemokratskim vrijednostima, ističući ga kao pravog ljevičara koji će se boriti za ideale njihove stranke i interese građana.

Mi jesmo prijatelji, ali to nije razlog moje podrške. Mišo se dokazao kao uspješan gradonačelnik Ploča koji volontira na toj funkciji 2 mandata, a za Split je vezan poslom jer radi kao kirurg u splitskom KBC-u. I stranci, ali i društvu nedostaju profili političara kao šta je Mišo:pošten, ispravan, pravi ljevičar i osoba koja se bori za naše vrijednosti i ideale. Zaokružite broj 4, na listi 15 Rijeka pravde, Mišo vas neće iznevjeriti!

Osim toga, Matijević potiče ljude da ne dopuste nezadovoljstvo pojedinim kandidatima da utječe na njihovu podršku kandidatima poput Miše Krstičevića, koji, po njegovom uvjerenju, zaslužuju povjerenje svojih sugrađana i bit će im vjerni predstavnici u političkom procesu. Matijevićeva objava, kao predsjednika splitskog SDP-a, nosi težinu i može značajno utjecati na stavove birača u regiji.

Znam da postoji nezadovoljstvo i neslaganje sa nekima koji se na listi nalaze, koji tu ne pripadaju ni po jednom parametru, ali nemojte zbog njih kažnjavati ljude koji vašu podršku zaista zaslužuju i koji će vas znati adekvatno zastupati. Pronađite svog kandidata i preferencijski ga zaokružite. Ovog puta moja podrška ide Mišo Krstičević – stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: