RASPRODANA EUFORIJA

Severina koncertnim spektaklom oduševila prepuni zadarski Višnjik

Dvorana Krešimira Ćosića u Zadru bila je do posljednjeg mjesta ispunjena večeras dok je publika s nestrpljenjem iščekivala dolazak Severine na dugo očekivani koncert, koji je rasprodan nekoliko tjedana unaprijed. Tjednima su se tražile “ulaznice više”, kako u Zadru, tako i širom regije, budući da su posjetitelji stizali iz svih dijelova Dalmacije, ali i iz cijele Hrvatske.

Severina, koja se pred zadarskom publikom pojavila nakon devet godina od posljednjeg koncerta u ovom gradu, izrazila je svoje uzbuđenje kad je saznala da su među publikom prisutni ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske.

Kažu da smo mogli organizirati još jedan koncert u Zadru, ali ovim putem želim najaviti veliku turneju krajem iduće godine, koja će ponovno obuhvatiti Zadar kako bih nadoknadila svima koji su htjeli biti s nama večeras, a nisu uspjeli – izjavila je Severina.

Na koncertu, koji je trajao dva sata, Severina je zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom izvela gotovo trideset svojih najvećih hitova, što je rezultiralo nezaboravnim koncertnim spektaklom za zadarsku publiku.

POSLJEDNJE DODANO: