OGLASILI SE IZ BOLNICE

Napad na mladića ispred splitskog kluba: “I dalje je u životnoj opasnosti… Mozak je proširen i krvari!”

U subotu oko 3:30 sati ujutro, na ulici Put Supavla u Splitu, dogodilo se teško ozljeđivanje 23-godišnjeg mladića ispred noćnog kluba na Poljudu. Mladić je pronađen s frakturom lubanje i nagnječenjem mozga te je odmah prevezen na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC Split, gdje je podvrgnut hitnoj operaciji.

Dr. Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, izvijestio je da je stanje mladića i dalje kritično te da je u životnoj opasnosti.

Zaprimili smo 23-godišnjeg pacijenta koji je zadobio ozljede glave i mozga te je bio bez svijesti. Radimo na intenzivnom liječenju, no stanje je i dalje kritično te je mladić u životnoj opasnosti – izjavio je dr. Krnić, dodajući da se čini sve što je u njihovoj moći kako bi kontrolirali ozljede.

Iako su nastale ozbiljne ozljede, dr. Krnić ističe da je u ovoj fazi teško davati prognoze o kliničkim posljedicama.

Kod ozljeda glave sve su individualne, u ovoj fazi nije moguće davati nikakve prognoze – zaključio je dr. Krnić.

Podsjećamo, sin bivšeg načelnika policije Slobodana Marendića navodno je jedan od petorice napadača koji su sudjelovali u premlaćivanju 23-godišnjaka ispred noćnog kluba Velvet. Ovaj incident doveo je do ostavke Slobodana Marendića s njegove funkcije.

POSLJEDNJE DODANO: