UNAPRJEĐENJE STANDARDA

Najava programa edukacija za privatne iznajmljivače u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije (TZ SDŽ) najavljuje niz Programa edukacija za privatne iznajmljivače u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama. Ova inicijativa ima za cilj unaprijediti standarde kvalitete i profesionalizaciju u sektoru turizma. Nakon uspješno održane prve edukacije u Splitu 16. veljače, koja je privukla veliki interes, TZ SDŽ nastavlja sa serijom edukacija diljem županije.

Edukacije će se održati u sljedećim gradovima i mjestima: Dugopolju, Braču, Hvaru, Makarskoj, Podgori, Baškoj Vodi, Trogiru, Kaštelima, Visu te ponovno u Splitu. Početak programa predviđen je za 23. veljače, a trajat će do 13. travnja 2024. Tematski obuhvat edukacija bit će širok, s fokusom na ključne aspekte uspješnog vođenja smještajnih objekata u turističkom sektoru.

Neke od tema koje će biti obuhvaćene su:

  • Brendiranje i tematiziranje smještajnih jedinica
  • Korištenje umjetne inteligencije (AI) u obiteljskom smještaju
  • Poslovne obveze i prava vlasnika obiteljskog smještaja
  • Predstavljanje programa “Napredni domaćin” s naglaskom na ekonomsku održivost smještajnih jedinica.

Svi privatni iznajmljivači zainteresirani za sudjelovanje pozvani su da se prijave za ove edukacije kako bi zajedno doprinijeli podizanju kvalitete turističke ponude. Raspored edukacija po lokacijama i vremenu dostupan je na službenoj web stranici TZ SDŽ na sljedećem linku: https://www.dalmatia.hr/hr/edukacije/. Prijave za edukacije vrše se putem online obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/D8Js8nN1Xd6XA2Qp8.

Ova inicijativa predstavlja važan korak prema unapređenju turističke ponude u Splitsko-dalmatinskoj županiji te pruža priliku privatnim iznajmljivačima da steknu nove vještine i znanja koja će im pomoći u uspješnom vođenju svojih smještajnih objekata.

POSLJEDNJE DODANO: