"ZLO VRIJEME ZAVRŠILO"

Milanović sutra objavljuje datum izbora

Predsjednik RH Zoran Milanović, koji boravi na Dugom otoku, na pitanje o datumu izbora, rekao je da je datum izbora vojna tajna, a objavit će ga sutra. – piše HRT.

Milanović je ocijenio da je ovo bilo nepune četiri godine lopovluka i beščašća.

U nekakvoj wikipediji političkog beščašća Plenković i njegova družina su se ugradili s tolikom istisninom, kao tanker da su svi drugi, sve barabe i propalice, svedeni na razinu fusnote – dodao je.

Ustvrdio je da je “zlo vrijeme” završilo s nekoliko nasilničkih gesti, a glavna je imenovanje, procesiranje “kao biomase” Ivana Turudića kao glavnog državnog odvjetnika.

Osvrćući se na jučerašnju Turudićevu prisegu na kojoj nije sudjelovao ni jedan sudac Ustavnog suda, Milanović je ustvrdio da su i oni shvatili da dalje ne može i da je od njih proglašen osobom koja nije dostojna te dužnosti prema mišljenju velike većine sudaca.

Radi se o čovjeku koji je debelo kontraindiciran. Kao alkohol za osobu bolesnu na jetru. Ne može to zajedno. I to konačno ide u svom kraju. To je sad dokinuto. Raspustili su se nakon mjeseci prtljanja, petljanja, laganja, manipuliranja – komentirao je Milanović, napominjući da se radilo o drpanju, laganju da se stekne vlastita bolja i jača početna pozicija za te izbore.

To je AP radio cijelo vrijeme – rekao je.

Zastupnici u Hrvatskom saboru u četvrtak su izglasali raspuštanje svog 10. saziva, a predsjednik Republike, koji prema zakonu određuje datum parlamentarnih izbora, to može napraviti najmanje 30, a najviše 60 dana od raspuštanja parlamenta.

POSLJEDNJE DODANO: