PROŠLA BEZ OZLJEDA

Maja Bajamić doživjela dramatičnu prometnu nesreću: “Danas je moj drugi rođendan”

Splitska pjevačica Maja Bajamić doživjela je prometnu nesreću, ali nevjerojatno je prošla bez ozljeda.

Fotografije sa mjesta nesreće podijelila je na svom Instagram profilu uz emotivnu objavu u kojoj je opisala dramatičan trenutak.

– Jesi svjesna da ti je danas novi rođendan? -rekla je mlada policajka na autocesti nakon što sam s njezinim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala.

Prometna zvana totalka.

Iako sam htjela krenuti sinoć, livo svitlo koje je crklo prije puta bilo mi je znak da nakon što ga mehaničar popravi odem ipak na spavanje i krenem ujutro i isti dan se vratim, jer večeras nastupam.

Krenula sam tako jutros rano na pogreb ‘biti tu’ uz rijetku osobu iz rubrike ‘moji ljudi’, koja je izgubila tatu.

Plan je bio oko 16.17 h krenuti natrag za Zagreb, upjevati se, uskočiti u haljinu, štikle, make up i friz i otpjevati svoj dio na slavlju zamislite -rođendana.

Sinoć sam prvi put u životu htjela otkazati angažman koji sam potvrdila, jer sam osjećala neopisivo veliku emocionalnu težinu, jer uz ovu vijest, još jedna bliska osoba vrlo nedavno je teže stradala u prometnoj nesreći.

Ja sam hipersenzibilna osoba i svatko tko je, zna o čemu pričam.

Svatko tko nije, voljela bih da sazna da postojimo.

I između ostalog, pišem ovo i zbog toga.

Nazvala sam kolegu uz kojeg pjevam taj svoj dio i rekla kako se osjećam i da nikad nisam imala takav osjećaj.

Presudila je kao i uvijek profesionalnost i ono ‘bit će dobro’ jer ljudima koji se profesionalno bave ‘uveseljavanjem drugih ljudi’, glava je u torbi i na cesti stalno, iz tuge i raspada do sreće i osmijeha nas dijele milisekunde i unutarnja postavka ‘sretan mood’ ispod kojeg su prečesto oceani težine i još jedan put neće biti ništa novo i preživjet ću.

Do ovog trenutka.

U ovom rođendanskom trenutku čuda je previše.

Putem sam molila krunicu sv. Riti, svetici kod koje san ‘na pretplati’ i za koju evo još jednom imam sve preporuke.

Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk, kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi par sekundi koje nikad neću zaboraviti.

Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se zračni jastuk nije otvorio i ne mogu vjerovati da nemam ni ogrebotinu – napisala je Maja.

Instagram will load in the frontend.

POSLJEDNJE DODANO: