NOVI OTKAZ U HNL-U

Loši rezultati presudili: Dinko Jeličić više nije trener Gorice

Dinko Jeličić više nije trener HNK Gorice. Nakon loših rezultata u drugom dijelu sezone u kojem su osvojili samo tri boda, Gorica je odlučila raskinuti ugovor s Jeličićem, pišu Sportske novosti.

Hrvatski strateg tako nije preživio posljednji poraz od Hajduka, a posebno težak poraz bio je onaj protiv Rudeša, čime su posljednjoj momčadi prvenstva pružili prvu pobjedu u sezoni.

Jeličić je u klub stigao kao zamjena za Željka Sopića u kolovozu, a njegov ukupan učinak na klupi u 24 utakmice je 9 pobjeda, 3 remija i 12 poraza.

– Nogomet nažalost uvijek piše i lijepe i manje lijepe trenutke u svim našim karijerama. Zahvaljujem se treneru Jeličiću na svemu što je učinio u ovih gotovo sedam mjeseci i ja osobno ću pamtiti sve one lijepe trenutke. Rezultat i mjesto na tablici je uvijek jedino i najvažnije mjerilo uspjeha, a Gorica mora pronaći način kako probuditi momčad i vratiti se na put zacrtanih ambicija koje smo gradili svih ovih godina – rekao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

– Klub je na prvom mjestu, svjesni smo sportske ambicije koja je pred nas stavljena pred početak prvenstva i ovo je bio očekivan korak, koji smo možda morali povući i ranije, ali u komunikaciji s predsjednikom dali smo sve od sebe da s trenerom Jeličićem pokušamo ispraviti seriju loših rezultata. Već od danas okrećemo novu stranicu, momčad će preuzeti Mujdža i Krnjić u koje imam veliko povjerenje, a vrlo brzo ćemo imenovati i novog trenera – rekao je sportski direktor kluba Mario Brkljača.

POSLJEDNJE DODANO: