DRAMA U SUSJEDSTVU

Trudnica u BiH napala 6-godišnjeg susjeda: Pao je niz stepenice i slomio ruku

Dječak (6) iz Čajniča u BiH zadobio je prijelom nadlaktice nakon što ga je jučer napala susjeda S.V. Dječak je tom prilikom pao niz stepenice, pišu Nezavisne novine.

Nakon što je dječak dobio liječničku pomoć u Domu zdravlja u Čajniči i Univerzitetskoj bolnici u Foči, morao je zbog težine ozljeda biti prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci na daljnje liječenje.

Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je žena koja je napala svog 6-godišnjeg susjeda trudnica te da je policiji priznala što je učinila.

-Policijski službenici Policijske stanice Čajniče poduzimaju sve mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela teška tjelesna ozljeda kojom prilikom je 6-godišnji dječak iz Čajniča zadobio povredu nadlaktice, rekli su iz PU Foča.

Policijskoj postaji u gradu Čajniče jučer je u 13:45 prijavljeno da je dječaka fizički napala susjeda iz iste zgrade pri čemu je 6-godišnjak pao niz stepenice i ozlijedio se. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje. Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici iz Čajniča.

POSLJEDNJE DODANO: