ZVUK LJUBAVI

Ljubavnici za Dan žena poklanjaju novu pjesmu „Vjeruj mi jedina“

Za Valentinovo su iznenadili sve zaljubljene parove novim hitom „Nek oči govore“, a nakon što su s pjesmom došli na HR top 40 listu kao najviši novi ulaz (12. mjesto), Ljubavnici su spremni za nove avanture. Ovoga puta poklon je namijenjen svim ženama, a zove se „Vjeruj mi jedina“ što je njihov novi singl. Pjesma je svojim laganim zabavnim ritmom i prekrasnom melodijom dosta zarazna, a ljubavni tekst lako će osvojiti srca brojne publike. Talentirani autori, frontmen benda Mario Regelja i Antonija Šola stoje i iza ove pjesme, a na aranžmanu im se pridružio Borna Biondić, također član Ljubavnika.

S iznenađenjima ne staju, kaže Regelja:

Odlučili smo objaviti ove dvije predivne ljubavne pjesme upravo povodom dva velika datuma – Valentinova i Dana žena, kao poklon našim vjernim fanovima. No, imamo još iznenađenja koja ćemo otkriti u budućnosti, ali za sada neka ostanu mala tajna.

Videospot za pjesmu je sniman na različitim lokacijama, uključujući njihov nezaboravni koncert povodom Valentinova u Sisku, te predivno okruženje Jastrebarskog, što dodatno naglašava atmosferu njihove nove ljubavne pjesme. Režiju i montažu spota potpisuje Luka Grgas.

Ljubavnici su se brojnim hitovima i koncertima, ali i marljivim radom i ozbiljnim autorstvom, promaknuli u zasigurno jedan od najboljih zabavnih bendova u Hrvatskoj. Tko je bio na njihovim energičnim koncertima već se uvjerio u ove superlative, a popis njihovih obožavatelja je svake godine sve veći, kao i broj hitova. Prepoznale su to i radijske postaje zbog kojih često završavaju na najvažnijim top listama u Hrvatskoj.

Ima li ljepše poruke za Dan žena od teksta nove pjesme Ljubavnika: „Vjeruj mi, jedina, za tebe živjet ću i sve dok živim tebe voljet ću“.

POSLJEDNJE DODANO: