PUNK ROCK ISKUSTVO GODINE

Kultni Psihomodo pop povodom 40 godina karijere kreće na veliku koncertnu turneju!

Punk rock iskustvo godine u obliku fantastičnih nastupa poznatog benda starta već 12.4. u školskoj sportskoj Dvorani Mladost u Karlovcu. Zatim 25.5. slijedi show u Splitu u Dvorani Gripe, dok će Riječani u popularnim hitovima poznatih rokera uživati 14.6. u Centar Zamet – dvorani. Turneja će izaći i na zagrebačkoj stanici, gdje će bend 12.10. održati veliki koncert u Areni Zagreb!

Na premijernom gostovanju povodom nadolazeće turneje, na TOP RADIJU u emisiji TOP DAY kod Barbare Kolar frontmen benda Davor Gobac je izjavio:

-Od turneje možete očekivati da ćemo svirati presjek kroz karijeru s naše strane i naravno nove stvari. Nadam se da će publika biti zainteresirana i da ćemo uspjet prodati dovoljno karata da sve to ispadne veličanstveno!

Poslao je i poruku publici: 

-Draga publiko, dođite na koncert, zbilja ćemo s guštom to za vas odsvirati i karte neće biti skupe!

Premijerno, po prvi put u radijskom eteru puštena je i nova stvar Psihomodo popa “Vjerujem u čuda” čije ime nosi i naziv novog studijskog albuma benda koji izlazi ove godine i koji je ujedno naziv velike turneje po Hrvatskoj. „Mislim da imamo najbolje snimljen album u karijeri“, izjavio je Gobac za novi album.

O novoj pjesmi “Vjerujem u čuda” je rekao:

-To je pjesma koja govori o tome da smo mi izdržali 40 godina!

Gobac je nedavno proslavio 60. rođendan, za dobre želje nikada nije kasno pa je tako ekipa TOP RADIJA frontmenu poznatog benda priredila iznenađenje i u eter donijela rođendansku tortu. Glazbenik je odlično raspoložen puhao svjećice, a za okrugli rođendan je u svome stilu rekao:

-Svi su čestitali, ja sam se sakrio u špajzu da prođe taj dan!

Psihomodo pop od 1983. ispisuje stranice povijesti hrvatske punk rock scene. Svoj glazbeni izričaj izgradili su na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka važna im je bila odrednica. Oni su žestoki, njihovi nastupi autentični, uvjerljivi i mogu se usporediti sa samim vrhom svjetskog rocka kao što su Rolling Stonesi, Ramonesi, Iggy Pop…Ono po čemu se izdvajaju je njihov beskompromisni pristup u glazbenom i scenskom izrazu. Psihomodo pop dokaz je da rock’n’roll nije samo glazba nego i stil života!

Na velikoj turneji ovog punk rock sastava vjerni obožavatelji moći će uživati u hitovima bez roka trajanja kao što su “Frida”, “Ramona”, “Nebo”, “Kad Sam Imao 16”, “Telegram Sam”, „Osjećam se Haj“, „Natrag u Garažu“ i mnogi drugi. 

U prodaju su puštene ulaznice za sva četiri grada: Karlovac, Split, Rijeka i Zagreb. Ulaznice je moguće nabaviti preko sustava Eventim.

POSLJEDNJE DODANO: