STRAVIČAN NAPAD

Krvava noć u Imotskom: Muškarac izboden oštrim predmetom u vlastitoj kući

Nastavno na događaj od sinoć oko 22 sata na imotskom području  u kojemu je muškarac  ozlijeđen oštrim predmetom, u događaju je ozlijeđen još jedan muškarac, i prema informacijama za sada zadobio je tešku tjelesnu ozljedu glave. Kako su već i izvijestili muškarac je uhićen, dovodi se u vezu s oba događaja i  nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Također, o  događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

RANIJE OBJAVLJENO

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske stiže izvješće o ozbiljnom incidentu koji je potresao područje Imotskog večeras oko 22 sata.

Prema priopćenju, muškarac je zadobio ozljedu oštrim predmetom u svojoj kući te je hitno prevezen na medicinsku pomoć kako bi mu se pružila hitna liječnička skrb. Hitna intervencija je bila neophodna radi ozbiljnosti ozljede koju je pretrpio.

Policijski službenici su odmah reagirali na dojavu te su stigli na mjesto događaja kako bi osigurali područje te započeli s kriminalističkim istraživanjem. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem je stavljenja pod nadzor policije dok traje istraga.

Detalji o identitetu i stanju ozlijeđenog muškarca, kao i okolnosti koje su dovele do ovog incidenta, za sada nisu javno dostupni.

POSLJEDNJE DODANO: