GLAZBENA RAPSODIJA

Krenula prodaja ulaznica za koncert Gibonnija za prvu večer Melodija Jadrana 

U srcu Splita, u predivnoj atmosferi Galerije Meštrović, 21. lipnja započinje jedna od najuzbudljivijih glazbenih manifestacija na Jadranu – Melodije Jadrana. Otvorenje će biti povjereno legendarnom Zlatanu Stipišiću Gibonniju, čija će prepoznatljiva glazba preplaviti dvoranu, uvodeći publiku u raskošan glazbeni doživljaj. Ulaznice su već puštene u prodaju putem online sustava ADRIATICKET, omogućavajući ljubiteljima glazbe da osiguraju svoje mjesto na prvom koncertu koji će Gibonni održati. Njegovi nezaboravni hitovi poput “Libar”, “Lipa moja”, “Činim Pravu Stvar” i mnogi drugi obećavaju da će stvoriti nezaboravnu atmosferu na otvaranju ovogodišnjih Melodija Jadrana.

Ali to je samo početak – druga večer donosi još jedan glazbeni biser u vidu Mateja Meštrovića, hrvatskog pijanista i skladatelja, koji će uz pratnju gudačkog orkestra La Scala iz Milana izvesti Vivaldijeva “Četiri godišnja doba”.

Završna večer manifestacije najavljuje pravu poslasticu za ljubitelje domaće glazbe. Veliki finalni spektakl nazvan “Hit ljeta” donosi premijerno izvođenje pjesama najvećih domaćih zvijezda kao što su Doris Dragović, Jelena Rozga, Neno Belan, Vanna i mnogi drugi, ali i mladih nada poput Adi Šoše, Cambija, Marije Mirković i drugih.

Melodije Jadrana obećavaju glazbeni doživljaj za pamćenje, spajajući velika imena domaće glazbene scene s novim talentima, sve to u prekrasnom okruženju Galerije Meštrović u srcu Splita.

POSLJEDNJE DODANO: