HRABROST U NOTAMA

Jelena Rozga predstavila novi spot za pjesmu “Od čega sam ja”

Jelena Rozga, naša poznata hrvatska glazbenica, oduševila je svoje obožavatelje objavom dugoočekivanog spota za pjesmu “Od Čega Sam Ja”. Ova nova pjesma, koja je plod suradnje između Rozge i renomiranog glazbenog autora Ivana Huljića, donosi emotivnu priču o ženi koja pokazuje ranjivost, ali i hrabrost u suočavanju sa životnim izazovima. Rozga je istaknula da je pjesma posvećena svim ženama koje su morale same zaliječiti svoje rane, prepoznajući njihovu snagu i izdržljivost.

Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje Ivan Huljić, dok spot za pjesmu je režirao Miloš Šarović. Šarović je također bio zadužen za režiju Jelenine regionalne turneje “Minut Srca Mog”, što dodatno naglašava njihovu uspješnu suradnju.

– Poklanjam vam “Od čega sam ja”, pjesmu za sve one žene koje su bar jednom, neku ranu, morale zašiti same… znam da znate osjećaj… Hvala od srca autoru, Ivanu Huljiću, koji je kroz prekrasne note i riječi udahnuo ovoj pjesmi ljubav koju sam vam htjela prenijeti !- stoji u objavi.

Jelena Rozga poziva sve svoje obožavatelje da uživaju u novoj pjesmi i da se pronađu u njezinoj univerzalnoj poruci hrabrosti i samopouzdanja. Ovaj novi glazbeni uradak sigurno će osvojiti srca publike diljem regije. Pjesmu poslušajte u nastavku…

POSLJEDNJE DODANO: