PRIZNANJE STRUKE

Igor Graovac proglašen najboljim kondicijskim trenerom Hrvatske

Kondicijski trener taekwondo kluba Marjan, Igor Graovac, nedavno je proglašen najboljim kondicijskim trenerom Hrvatske. Suradnja između Igora i taekwondo kluba Marjan traje još od 2013. godine, obilježena izvanrednim rezultatima i postignućima u olimpijskim ciklusima.

Graovac je započeo svoj rad s blizankama Anom i Lucijom Zaninović još tijekom olimpijskog ciklusa za Rio 2016. godine. Njegova stručnost i posvećenost nastavila se kroz cikluse za Tokio i Pariz, gdje je radio s različitim uzrasnim kategorijama kluba, uključujući osvajače svjetskih, europskih i olimpijskih odličja poput Matee Jelića, Tonija Kanaeta, Lene Stojković, Paška Božića, sestara Duvančić te mnogih drugih.

Taekwondo klub Marjan ističe se po izvrsnosti cijelog svog tima, uključujući doktore, fizioterapeute, kondicijske trenere i taekwondo trenere. Osim Igora Graovca, klub je prepoznat u brojnim izborima za najboljeg trenera i sportašicu Hrvatske.

Uz Graovca, najbolji trener Hrvatske proglašeni su Toni Tomas i Veljko Laura, dok su najbolje sportašice Hrvatske uključivale Anu Zaninović, Mateu Jelić i Lenu Stojković, od kojih su dvije posljednje članice taekwondo kluba Marjan. Ovaj klub također se ponosi time što je najbolji trener grada Splita bio čak deset puta, te što su mnogi sportaši i treneri kluba primili godišnje nagrade grada Splita.

Nadalje, taekwondo klub Marjan aktivno radi na afirmaciji novih trenera, uključujući bivše i sadašnje vrhunske sportaše poput Ane Zaninović i Lovre Brečića. Planira se da se timu u bližoj budućnosti priključi i Toni Kanaet, koji se na kineziologiji usmjerio smjerom kondicijskog trenera i koji će svojim taekwondo znanjem doprinijeti daljnjem uspjehu kluba.

Ovaj uspjeh potvrđuje izvrsnost u stručnom radu taekwondo kluba Marjan, koji ga je doveo do trenutačne visoke razine, ali i postavlja temelje za buduće uspjehe i razvoj kluba.

POSLJEDNJE DODANO: