HDZ-u 'RASTE' REJTING

HDZ oštro o predsjedniku: “U samo 8 dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine…”

Po pitanju dvije najveće stranke, HDZ i SDP, Zoran Milanović je postigao dvojaki efekt: SDP dosta raste, ali rast bilježi i HDZ, pokazalo je isztraživanje.

Na rezultate nove ankete osvrnuo se i HDZ, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

CROBAROMETAR (2). U samo 8 dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Sa sobom je povukao i nesretni SDP. U tome kratkom razdoblju kršitelju Ustava pao je rejting za čak 8,5%. U prosjeku je – „zahvaljujući“ svom primitivizmu i bezakonju – dnevno gubio po postotni bod. Istodobno je potpora premijeru Andrej Plenković porasla za 1,7%. Ukupno je to 10,2%!

Građani, što se pokazalo i na komičnom #SDP „prosvjedu“ u subotu, bježe glavom bez obzira od općeg kaosa i recesije koje Milanović želi proizvesti. S druge strane, vide da su Plenković i #HDZ jamstvo daljnjeg rasta i razvoja zemlje, jamstvo stabilnosti, #sigurnost & nastavka povećavanja plaća, zaposlenosti i #BDP.

U posrnuloj, (samo)osramoćenoj partiji, svedenoj na fusnotu između dviju salvi Milanovićevih psovki, hvataju se za glavu. Prema istraživanju NOVA TV, u malo više od tjedan dana izgubili su 3,2%, dok je HDZ skočio za 2.5%. U prijevodu: povećali smo prednost nad SDP-om s 4,7 na 10,4%! A to je tek početak.

POSLJEDNJE DODANO: