NIŠTA OD HAJDUKA

HTV je najavio prijenos utakmice Hajduka i Varaždina, ali dogodio se – derbi na Rujevici

Na službenim stranicama SuperSport HNL-a stajalo je kako će utakmicu 33. kola između Hajduka i Varaždina navijači moći pratiti i na drugom programu nacionalne televizije, ali… I službeno tako stoji u najavi kola.

Hajduk – Varaždin, Split – Gradski stadion Poljud, Nedjelja, 05.05. u. 17.00, MAXSPORT 1, HRT 2 – raspisano je.

No, u najavnom tekstu na stranici HRT-a priča je drugačija.

Nakon što je Dinamo preuzeo vodstvo HNL-a zbog prvog poraza Rijeke u dva mjeseca, HNK Rijeka rasprodao je svoj stadion za derbi s Dinamom u sklopu 33. kola HNL-a. Rijeka je svaki susret ove polusezone na Rujevici rasprodala, tako da će momčad Željka Sopića imati ponovno podršku 8000 svojih navijača na stadionu. Dinamo je ove sezone slavio dva puta u Maksimiru, a u jedinom dosadašnjem susretu na Rujevici bilo je 2-2. Dvije momčadi susrest će se i u finalu Kupa Hrvatske. Utakmicu možete pratiti i na Drugom programu HRT-a 5. svibnja s početkom u 19:30 – piše u objavi teksta s naslovom “Rujevica odmah rasprodana za Dinamo”.

U terminu u 17 sati na rasporedu je dokumentarna serija u kojoj je Greta u potrazi za ekološkom ravnotežom.

HTV ima pravo na samo jednu utakmicu po kolu, pa je jasno da neće prenositi i derbi i susret Hajduka. Zbog čega je došlo do promjene, ili je posrijedi samo pogreška, objavit ćemo kad dobijemo odgovor.

POSLJEDNJE DODANO: