PETI SINGL NOVOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot “Dalmatino”

Grše, triljski reper te prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste, predstavlja novi singl s pratećim videospotom. Riječ je o pjesmi “Dalmatino”, s kojom potvrđuje iščekivani novi studijski album te najavljuje i nadolazeći nastup na festivalu Drito X, ove subote 20. travnja u zagrebačkom Domu sportova.

Grše – Dalmatino:

“Dalmatino” je peti po redu singl s nadolazećeg istoimenog albuma, za koji još nije potvrđen datum objave. ova je to uvertira u iščekivano studijskog izdanje, uz dosadašnje hit-singlove “Sip“, “Mamma Mia“, “Fantazija” (ft. Miach) i “Tokyo Drift” (ft. Mimi Mercedez) te dva studijska albuma, “Tilurium” iz 2019. i “Platinum” iz 2021. godine.

Novi singl nosi producentski potpis njegovih suradnika Mihovila Šoštarića Lockrooma i Elmara Žerića El Maara. Prateći videospot u manje od 24 sata od objave broji više od 150.000 pregleda na platformi YouTube, a za njega su zaslužni Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe).

Grše – Fantazija (ft. Miach):

Grše je u posljednje četiri godine uspio zacementirati svoj status kao jedan od vodećih glazbenika na domaćoj hip-hop sceni, a njegova dosadašnja postignuća govore sama za sebe. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima, a trenutno tu sa singlom “Fantazija” provodi već devet tjedana zaretom na vrhu navedene liste. Iza njega je istaknuti nastup u prepunom Domu sportova u veljači ove godine, kao i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya.

O novoj pjesmi “Dalmatino” Grše je putem svojih društvenih mreža kratko otkrio: “Peti singl “Dalmatino” sa istoimenog albuma. Za svu vjernu publiku i ljubitelje tvrdog repa, ovo je poklon Vama.

U nadolazećim tjednima slijedi i nekoliko zamijećenih nastupa; tako će već ovog vikenda nastupiti na Drito X festivalu u Domu sportova, koji se održava od 19. do 20. travnja. Mjesec dana kasnije otvara i festivalsku ljetnu sezonu, nastupom na Sea Star Festivalu u Umagu, koji se održava od 24. do 25. svibnja.

POSLJEDNJE DODANO: