TKO JE JAMIO, JAMIO JE

Grad Split tuži HDZ za dug od 30 tisuća eura! Ivošević objavio preslik zahtjeva za ovrhu

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio je na društvenoj mreži kako HDZ duguje Gradu Splitu 30.000 eura. Objavio je i preslik zahtjeva za ovrhu koji u ime grada potpisuje Ivica Puljak, a zakonski zastupnik ovršenika je šef HDZ-a Andrej Plenković.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Već neko vrijeme HDZ je dužan Gradu Splitu nešto više od 30 tisuća € i to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

26.03.2024. poslan je prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave za navedeni iznos HDZ-u. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

Prošli tjedan poželjeli su zatražiti štandove za kampanju u Splitu i zapeli na koraku koji se zove potvrda o nepostojanju duga. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

03.04.2024. HDZ ide raditi budalu od Grada Splita i njegovih građana te preko drugog pravnog subjekta traži zakup javne površine za predizborne aktivnosti HDZ-a.

Takvi marifetluci možda su prolazili u njihovom mandatu, ali u našem neće. Platite dugove Gradu Splitu pa ćete imati mogućnost koristiti njegove javne površine za kampanju. “Tko je jamio, jamio je.” u Splitu ne prolazi.

POSLJEDNJE DODANO: