DETALJI UBOJSTVA

Žena koju je jutros upucao muškarac u bolnici podlegla ozljedama

Žena koju je jutros u ulici Ferde Livadića u Zagrebu upucao muškarac u bolnici je podlegla ozljedama. Kako je izvijestila policija, jutros oko 7.25 sati muškarac je ispalio hitac iz vatrenog oružja u ženu koju su policajci potom izvukli iz stana te joj je odmah pružena liječnička pomoć. Prevezena je u bolnicu gdje je podlegla ozljedama. Napadač je odmah uhićen. 

Očevitkinja je za Jutarnji list ispričala kako je jutros vidjela mladića koji je dozivao u pomoć i molio ljude da se odmah zove policija. 

Poslije sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da djeca pate i svjedočimo tragedijama – ispričala je žena koja stanuje prekoputa zgrade u kojoj se dogodilo ubojstvo. 

Što se odvijalo u tom stanu, ne znam. Znam samo da sam jutros vraćajući se iz pekare, kroz prozo začuo stravični ženski krik i koji se, kroz plač, ponavljao u nekoliko navrata zatim. Nakon možda 10-ak minuta u ulicu je došla policija pod sirenama, došli su i specijalci te su nas tjerali da se maknemo, a oni su otrčali u zgradu – ispričao je drugi očevidac. 

Policija je još jutros blokirala dio ulice, policijskim trakama su ogradili ulicu te nisu propuštali vozila niti pješake. 

POSLJEDNJE DODANO: