IVOŠEVIĆEV MALI NOĆNI STATUS

Grad Split dopustio je udruzi Mi Hrvati organizirano gledanje utakmice na Zvončacu

Nakon upečatljivog nastupa na RTL-u gdje je dogradonačelnik Bojan Ivošević objasnio zašto se gledanje Eura ne može organizirati na Rivi i Matejuški, dotični je nakon toga imao još nešto reći na tu temu stoga se oglasio na Facebooku.

Odluka o komunalnom redu stara dvije godine postala je vijest za dnevnik. Navedena kaže (sukladno konzervatorskim smjernicama) da na području stare gradske jezgre (kulturnog dobra) nema televizora na štekatima, a navedena odredba u medijima predstavlja se kao potpuna zabrana gledanja Eura u cijelom Splitu, što je upotpunosti netočno.

Točan podatak je da će se na području 99,8% Splita uredno gledati Euro na štekatima, a na tih 0,2% koliko iznosi stara gradska jezgra moći će se gledati unutar ugostiteljskih objekata jednako kao i protekle dvije godine.

Dodatno u Grad Split pristigao je zahtjev udruge Mi Hrvati za organiziranjem fan zone na Zvončacu gdje smo dopustili manifestaciju i odobrili prekoračenje buke na navedenoj lokaciji, pa već u subotu u 18 sati možete gledati početak pohoda Hrvatske na Euru protiv Španjolske

POSLJEDNJE DODANO: