REAKCIJA BIVŠEG GRADONAČELNIKA

Kerum Ivoševića nazvao malim kompleksašom: “Split je hrvatski grad i Ivoševiću je dao sve, plaću, očev stan, auto…”

Nakon što je Bojan Ivošević rekao da neće biti postavljanja televizora na Rivi i Matejuški za svrhu praćenja Eura, bivši gradonačelnik Željko Kerum imao je što reći na takvu odluku.

Dragi prijatelji, za par dana počinje Europsko prvenstvo. Nadam se da ćemo dobro proć. Čitam huškačku izjavu Ivoševića i nerviram se. Glupo i neljudski omalovažava reprezentaciju i sve koji navijaju za Hrvatsku.

Naravno pokušava se sakrit iza spominjanja Hajduka. Siguran sam da većina navijača Hajduka navija za Hrvatsku. Ivoševićevo huškanje i pozivanje navijača na podjele i razdor treba shvatiti ozbiljno.Truje mladost i širi mržnju. Nerviram se čitajući komentare na njegovu izjavu. Ispadamo svi kao “bolesni Splićani, orjunaši, Jugoslaveni, debili, mrzitelji svega, navijači Piksija…”

Cijela Hrvatska osuđuje naš grad zbog malog kompleksaša. Split je hrvatski grad i Ivoševiću je dao sve, plaću, očev stan, auto… Sjetite se samo kako je na Svetom Duji nacrtao muško spolovilo ili kako je na najveću srpsku slavu 15.09. dijelio nagrade “Zlatni kurac”. U svim europskim gradovima pratit će se prvenstvo i gledat utakmice u centru grada, a samo u Splitu ne jer je tako odlučio jedan kompleksaš. Prestrašno!
Živili Ke

POSLJEDNJE DODANO: