POSTAO PREDSJEDNIK

Damir Barbir pronašao neažurirane podatke na službenoj stranici SDP-a

Damir Barbir, nezavisni gradski vijećnik u splitskom Gradskom vijeću je u srijedu objavio kako su članovi njegove bivše stranke neažurni na službenim web stranicama.

Cijela objava u nastavku:

PREDSJEDNIK SAM SDP-a SPLIT!

Bar tako stoji na njihovoj službenoj web stranici koju šaljem na sljedećoj poveznici.

Godinu dana nakon što sam napustio SDP i gotovo 3 godine nakon što sam postao predsjednik SDP-a Split, na kojoj funkciji sam proveo tek godinu dana, ja sam još uvijek predsjednik splitske organizacije prema službenom web-u, a na što mi je pažnju skrenio jedan njihov član.

Postavlja se jasno pitanje kako bi navedena skupina upravljala Gradom Splitom ili nekim većim kolektivom kada nije u stanju ažurirati podatke na jedinoj svojoj web stranici sve ove puste godine…

S obzirom da su zauzeti konstantnim političkim progonom, terorom i difamacijom mene kao pojedinca kao i opstrukciji vlastite stranke u medijima za vrijeme izborne kampanje za parlamentarne izbore te konstantnom destrukcijom i rušenjem bilo kakvog razvoja Grada Splita, što se jasno vidi na njihovim glasanjima i aktivnostima u Gradskom vijeću Grada Splita, pretpostavljam da nisu imali vremena.

A, možda i nisu toliko ambiciozni za preuzimanje Grada Splita. Možda bi se zadovoljili i ponekom gradskom firmom.

Recimo Stanoupravom.

Očekujem salvu uvreda u već provjerenom stilu ‘žeton, ukrao, izdajica,…’, ali ne brinite, navikao sam. Vodim se onom da nije bitno što se govori, nego tko govori.

POSLJEDNJE DODANO: